S-SLOK av Gripen guard – Made by sweden

Säkerhet och kvalitet på hög nivå

Nordisk leverantör av smarta säkerhetslösningar, Nokeys ägs och drivs av Gripen Guard som även har egen säkerhetsutveckling, från ritbord till produkt.

Vi strävar efter att ligga steget föra alla andra!

premium service

Några saker som är bra med Nokeys

Våra produkter ska vara så enkla som möjligt med det högsta möjliga säkerheten.

INGA NYCKLAR

Att slippa fysiska nycklar är både skönt och säkert, en borttappad nyckel gör låset oftast totalt osäkert. Men krypterade nycklar som inte är fysiska är det absolut säkraste sättet att hantera ett lås på.

UPPLADDNINGSBART

Det finns inga konkurrenten att jämföra med men med vår lösning med inbyggt litiumbatteri och USB-C anslutning laddas batterier upp på ca 2h och håller sedan ca 1 år vid två öppningar per dag,

HÖG SÄKERHET

Låset kan öppnas på tre olika sätt, via fingeravtryck, bluetooth/app och en fysisk krypterad USB-C dong. Om telefonen skulle gå sönder eller fingret råkat bli skadat använder man dongen som en nödöppnare.

S-SLOK BY GRIPEN GUARD

Gripen Guard bakom utvecklingen

Grym design och rebust till tusen!

Vad tycker användarna?

Enklare har det aldrig varit

Föreningar, företag och privatpersoner som enkelt delar behörigheter.

Ideella föreningar är detta guld för, vi köpte in till samtliga skåp och administrerar det så enkelt via appen, slut på våra gamla nyckelregister!

Anders svensson

Ordf. SK-gille

Jag köpte ett till sonen och ett till dottern som de använder i skolan, det är ett rebust kraftigt lås om man jämför med klasskompisarna, blev trött på borttappade nycklar.

Linda persson

Tvåbarnsmamma

Vi har haft bra användning för det på vår camping som vi driver, vi delar ut behörigheten i receptionen och kunden laddar ner appen och enkelt kan låsa upp till strömmen till husvagnen

Sanna olofsson

Camping Sverige

Behören rostar – men aldrig S-SLOK

Låshus av rostfritt stål och härdad låsbygel gör att låset är motståndskraftig mot rostangrepp.